Telefon

+36-20-478-1104

Email

csokona.zoltan@gmail.com

Csokona Zoltán gyógymasszőr vagyok. Az EFEB Felnőttoktatási intézményben szereztem OKJ-s Gyógymasszőr oklevelet.

Korábban IT területen dolgoztam IT Support, illetve Office 365 adminisztrátorként, és az ülőmunka miatt nekem is számos egészségügyi problémám volt, ami plusz motivációt jelentett a váltásra.

Kezeléseimnél a klasszikus svédmasszázs fogásait alkalmazom, amely egy európai szemléletű masszázsforma, melyet többnyire valamilyen vivőanyaggal (masszázsolajjal, krémmel, szappanhabbal, aromaolajjal stb.) végzek. Kezeléseimnél mindig figyelembe veszem, ha a vendégem valamelyik termékre allergiás, vagy nem szereti, ezért igyekszem minél szélesebb választási lehetőséget biztosítani a különböző termékek között. Ha a vendégem nem tud tartósan feküdni, vagy nem szeretne vivőanyagot a kezeléshez, lehetőség van irodai székmasszázsra (ún. manager-masszázs) is, melyet vivőanyag nélkül végzek, páciensemnek pedig nem kell levetkőznie.

Különösen fontosnak tartom, hogy az általam kezelt emberek egészségesebbnek érezzék magukat a kezelés után mint előtte, ne okozzak kárt, ezért minden kezelés előtt alaposan kikérdezem a vendégeimet fennálló egészségügyi problémáiról, hogy hatékonyabb kezelést tudjak adni. Véleményem szerint a masszázsnak kellemes élménynek kell lennie, nem szabad fájdalommal járnia (legfeljebb egy nagyon kis mértékben). Ennek szellemében fájdalmas pontokat inkább lazítással, vérkeringés fokozásával, vibrálással próbálom meg ellazítani, mielőtt fizikai erővel kezelném. Ugyanakkor figyelek a pácienseim visszajelzéseire, és tiszteletben tartom a kezelésre vonatkozó kéréseket, visszajelzéseket. A kezelés tehát számomra csapatmunka, mindig igazodik a vendégem konkrét igényeihez.

Ha felkeltettem az érdeklődését, várom szeretettel egy frissítő- regeneráló masszázsra.

Csokona Zoltán egyéni vállalkozó

Adószám: 59361321-1-33
Székhelye: MAGYARORSZÁG, 2030 ÉRD, BOGNÁR UTCA 25.
Főtevékenysége: 960404 – Fizikai közérzetet javító szolgáltatás m.n.s.